Hihhei! Ensimmäinen vapaavirkkaus-tilkku Tropiikkitäkkiin on valmis. Tekeminen oli sanalla sanoen huvittavaa. Alkuun oli mennä usko, mutta loppua kohti aloin nähdä tilkussa eksoottisen maiseman kaukaa kuvattuna. Tai sitten ihan läheltä. Ei sen niin väliä. Kotiyleisöä en tosin vakuuttanut, mutta taide on vaikea laji. Köh.

Koon kanssa oli ensin ihan tuskaa, mutta sitten keksin leikata pahvista tarvittavan (10cm*10cm) palasen, johon sovittelin työtä pitkin matkaa. Toimii eikä tilkusta kovin paljon palan yli tursu.

Tässä tilkku eestä, takaa ja makaa:

        391145.jpg

        391144.jpg

         391148.jpg

Tätä lajia on ihan pakko kokeilla lisää. Tässä vielä vilautus siitä isommasta rakkauslapasesta alkuperäisellä ohjeella tehdyn vieressä.

       391164.jpg

Melkoinen kokoero, vai mitä? Muutokset ap-ohjeeseen: Resoriin lisäsin kaksi kerrosta. Siitä jatkoin suoraan samalla silmukkamäärällä yhdistyskohtaan lisäten hmm... muutaman kerroksen (unohtui kirjata ja lapanen on jo luovutettu saajilleen...) ja vasta sitten aloitin kavennukset kohti kärkeä. Kun puikoilla oli enää 20 silmukkaa, kavensin joka kerrokselta, koska tällä kertaa kokoa tuntui tulevan vähintään riittävästi.

Sitten jos viimein ne napit siihen nallehaalariin...