Huisaa, olen Blogilistan kuumimmissa varsin korkeilla sijoilla! =O Koko ajan joko 12. tai 13. ja jos suunnattoman suosion saanutta Lankahamsteria ei lasketa on sijoitus vieläkin parempi. Tai ehkäpä juuri siksi minutkin on noteerattu. Mene ja tiedä, mutta minä olen hämillään. Kiitos kaikille uteliaille ja etenkin viestin jättäneille! <3

Ihan uutta en ehtinyt viimeistellä tälle päivälle, mutta postaan tänne Apupupu-perheen. Lankana kaikissa Novitan Seitsemän Veljestä. Sekin kuulemma käy, vaikka ei ihan täyttä villaa olekaan. Näin sanoi SPR:n tiedottaja tms. jossain.

             378777.jpg

Perheen pää, tuo laukkua kantava hieman skrode kaveri, kuuluu meidän omaan perheeseen. Sattui univaikeuksia syntyhetkien aikaan eräällä perheemme jäsenellä. Rouva-pupu ja pikku-herra sen sijaan lähtevät maailmalle humanitääriseen työhön. Pikku-herra ei kasvanut koskaan isoksi, sillä tekijä intoillessaan unohti neuloa jalkoihin viidet viimeiset kerrokset. Tästä syystä sitten käsiäkin jätettiin vähän lyhyemmäksi. Rouvan jalat ovat täysimittaiset, mutta turvoksissa. Tyypillinen nainen siis. Rouva-pupu toivoo, että hänet huolitaan tähän patriarkaaliseen maailmaan hameellisena, vaikka semmoista ei ohjeista löydy. Hame on ns. kiinteä, ei irrallinen. Perheen isäntä sai laukkunsa sattumalta, mutta kantaa sitä mielellään. Laukku oli ensimmäinen yritykseni tehdä erääseen nallehaalariin ap. ohjetta tukevampi korva, mutta neliskanttisuus ei miellyttänyt. Teddy karvaisena lankana on ikävä purkaa, varsinkin tiukkaan virkattuna, joten tästä syntyi ajatus laukusta. Nallehaalari ilmestynee tänne viikon sisällä, tämä on lupaus jo itsellenikin. Luvassa myös karvareuhka, jonka kuvaamisessa on tumman värinsä vuoksi hieman vaikeuksia tämmöisellä amatöörillä.