Virkku ystävällisesti haastoi mut mukaan kertomaan jonkin oman nolon sattumuksen. Tuunailin tuossa tätä blogia kaikessa rauhassa miettien, että minkähän jutun kehtaisi kertoa. Aiheista toki ei ole pulaa, valitettavasti. Mietin kuiten, että eipä tässä kyllä ole ihan viime aikoina sattunut mitään, vaikka kuin muistelisin. Sitten tajuntaan jysähti, että pirstale... näistä mun tuunauksista tulee joka ikisestä erillinen haamupäivitys. Arse. Olen haamupäivitysten kruunaamaton kuningatar, joten kerran vielä, pojat...

Napin tein itselleni ja sekin on vähän nolo, hyppää ikävästi silmille. Kai revontulista voisi tehdä vähän hillitymmänkin version, mutku olin niin hätäinen ja innoissani... Nyt sitten rakentelen jo uutta versiota ja laitan sen pian tuohon tilalle tai ainakin rinnalle. Tänä yönä tiedossa varmaan useampikin täysin turha päivitys, kun kerran vauhtiin pääsin. Huomenna on hiljasempaa taas, lupaan sen.

E-DIT: Voi elämä, täähän menee ihan illan teeman mukaan. Kaiken huipuksi unohdin haastaa kolme seuraavaa nolouksien paljastelijaa. Haastan siis kolme viimeisintä kommentoijaani, joilta en vielä löytänyt haastetta. Famu, Muoriska ja Sinikka, olette haastetut! =)