Piti saattaa se yksi Malibu-keeppi loppuun, mutta mietin yhä laitanko siihen vuorin vai ihanko vaan ompelen hakaset ja se siitä. Ajatuksen kirkastumista odotellessa tein Mutkiksia Hupo-viikoille.

Näiden huivin mallin löysin Virkkausringin kautta Sipiltä. En tainnut ohjetta ihan täysin noudattaa, vaan tein sisämutkat kaventamalla kahdesti, kun paksuilla langoilla olisi näkynyt reiät niin hyvin väliinjättöjen kohdalla. Tai sitten en vain tajunnut alkuperäistä ohjetta oikein ja reiät johtuikin siitä, voihan sekin olla mahdollista. Pylväitä käytin vain ruskeassa huivissa yhden välikerroksen verran, muuten tein kiinteitä silmukoita. Pylväskerroksilla ei olisikaan tarvinnut virkata kuin kolme kerrosta, johtuen langan paksuudesta.

Ensin valmistui Jengasta lahjahuivi eräälle tyttöselle. Vähän jännittää mitä siitä tykätään, kun tekokuituisesta paksusta langasta tuli niin tönkköä. Omalle kaulalle tuntui ihan ookoolta, mutta pikkutytöistä ei koskaan tiedä varmuudella. Kun ei meistä isoistakaan aina. =}

916009.jpg

Malli Sipiltä, osin omasta päästä

Lanka Novita Jenga             Koukku 10

N. 131 ketjusilmukkaa ja niihin ees taas kiinteitä silmukoita 6 kerrosta. Päihin tein prinsessoiden kruunua jäljittelevät sahalaidat olikos se nyt lisäämällä yhden tai kaksi silmukkaa joka toinen kerros. Sen huomaa kyllä tehdessä miten se pitää lisätä.

Heti putkeen aloitin toisen huivin itselleni, tykästyin malliin ja sopivaa lankaakin oli tyrkyllä.

916006.jpg

Malli Sipiltä, osin omasta päästä

Lanka Novita Karuselli             Koukku 10

Tähän tein pylväitä kolmannen kerroksen ja siihen vielä kerroksen kiinteitä lisää. Päitä vähän pyöristin, ei onnistunu kovin tasaisesti. Tarttee harjoitella, sillä näitä huiveja todennäköisesti valmistuu lisää. Asettuu kaulalle kivasti myös silleen, että nostaa ensin normaalisti kaulan taakse ja huiskasee toisen hännän olan yli. Kuvaan piti laittaa tolleen perinteisesti, sillä jouduin kuvaan automaattilaukaisulla.

Kerta vielä, kun ei kukaan oo kieltämässäkään. Thadaa, mutkis lattialla:

916008.jpg