Ehdinpäs sittenkin osallistua MYV:in tempaukseen ja sain virkattua maskotin. Tai nukkehan tuosta tuli, mutta sen verran outo, että menköön nyt sitten maskottina. Alla suoraan MYV:in sivuille kirjoittamastani kopio.

"Viimeisimpien joukossa paikalle saapuminen on takuu huomiosta, näin uskoo Saimi ja kopsuttelee paikalle korkokengissään varmana ajoituksensa onnistumisesta ja etenkin tyylitajustaan. Tälle naiselle ei sanota ei! P.s. Kaiken maailman puskajussit - älkää vaivautuko! Ken, Ben, Bratt ja nää muut - voisin harkita.

691385.jpg

(Oikeasti Saimi on vähän epävarma nuori nainen, jolla oli vaikea lapsuus. Saimista päätettiin ensin tehdä toukka, mutta peräpään valmistumisen myötä tekijän silmissä alkoi siinnellä kuva Samu Sirkasta. Tästä Disney-mielikuvasta irti rimpuillessaan kiero koukuttaja alkoi virkata toukan perän alle röyhelöitä ja muhkeaa pitkää pallohametta. Pahaksi onneksi punainen lanka olikin loppunut kaapista ja tekele jäi miniksi. Kevytkenkäisyys oli koitua Saimin kohtaloksi hänen liikkuessaan alkuun kaljuna ja suurihuulisena drag queeninä mitä epämääräisimmissä paikoissa. Lopulta Saimi löysi kirkuvan oranssin takatukan ja sitä kautta koko sähäkän itsensä. Tänä päivänä Saimilla menee lujaa ainakin omissa piireissään, kaikki tahtovat juuri hänet. Siksi onkin välillä hyvä lekotella kukkameressä haaveillen silmiensä kanssa kilpaa hohtavan sinitaivaan alla. )"
 
Jos olisin osannut Bloggerissa sekä esikatsella että muokata tekstiäni olisi lisäksi voinut vielä mainita, että ennen viimeisinpien raajojensa kiinnityksessä Saimi joutui kokemaan Woodoo-meininkiä. Tuli ajatuksissaan virkattua hihat ensin eikä siinä onnistunut enää tunkea miellytämmällä pyöreäpäisellä koukulla käsiä paikalleen. Neulaa käteen ja töihin. Saimi ei taatusti tykännyt.
 
Se Saimista, MYV:iä sen sijaan tulee varmasti kurkittua enemmänkin. Vähän jäi vielä kipinää kokeilla jotain muutakin hahmoa. Siellä on paljon hyviä ohjeita ja hauskoja esimerkkejä.
 
Kävin sitten marketin lankahyllyilläkin ruokaostosten yhteydessä. Ihan vaan yksi uupuva kerä Malibua piti hakea keskeneräistä keeppiäni varten, mutta eihän se Malibu uskaltanut yksin meille tulla.
 

691394.jpg

Jos sitten sitten jouluksi jotain pientä ja pehmoista tekisi, vaan 1,70 € oli kerä. Tennesseet taas oli vaan 3,30 €, pakkohan sitä oli makupalaksi ottaa. Hupsis.