Päivän kuvia olen vähän sohinut Paintilla ja PhotoImpressionilla, lähinnä uteliaisuuttani.

Tuossa viikolla saapui Virkulta voittamani lohdutuspalkinto, joka minusta kyllä tuntui ihan päävoitolta. Sain pari kerää Kotiväkeä, ihan uutta tuttavuutta minulle. Mahtavaa, pääsen kokeilememaan vähän ohuemmalla langalla virkkaamista! Kiitos, Virkku Virkkunen!

548818.jpg

Stetsonia en ole saanut valmiiksi, koska pitäisi ehtiä hakemaan sopivaa rautalankaa. Jotain tartti päästä näpräämään niin kokeilin Malibun ja Havaijin yhteensopivuutta. En oikeastaan tiedä mitä niistä ajattelin, mutta jotenkin tykkään yhdistelmästä. Laukku, lakki, huivi..? Ehkä ei mikään, kunhan kokeilin.

548797.jpg

Koska tuosta ei lähtenyt ajatus enempää lentämään ja oli ihan pakko tehdä jotain oikeastikin, päädyin virkkaamaan Koukussa-kirjan s. 164-167 laukkua.

548826.jpg

Suunnittelija Jana Stone käytti lankaa, joka oli täyttä nailonia. Hän halusi kestävän ja pestävän laukun. Yhteistyökumppani Novitalta vastaavaksi langaksi on tarjottu Malibua. No joo, näyttää ehkä samalta, mutta ei taida olla yhtä huoletonta. Malibusta (50% puuvillaa, 50% polyamidia) lähtee herkästi säikeitä tai siis se tarttuu kiinni ihan pienenpieniinkin juttuihin ja pinta menee huonoksi. Joidenkin toisten Koukussa-kirjan ohjeiden kohdalla Novita ilmoittaa reilusti, ettei vastaavaa lankaa heiltä löydy. Toisaalta, ihan kiva saada edes jokin vaihtoehto niin pääsi kokeilemaan, kun sitä Malibua sattui olemaan. Väritkin tuli sen mukaan, että pääsen mustan ja valkoisen jämistä eroon. Laitan sitten valmiista vähän tarkemman kuvan. (Klups, toivottavasti sitten kanssa osaan ottaa semmoisen...)