Tylsä kuvaton päivitys, sillä kamera teki tenän. Hermostunut sekin varmaan jatkuvasta reissaamisestani, josta johtuen en olekaan koneelle juurikaan ehtinyt.

Saimi-parasta sen verran vielä, että en onnistunut ottamaan siitä oikean väristä kuvaa, joten pikaisesti korjailin värejä kuvankäsittelyllä. Ihon väri on oikeasti vaaleanruskeaa Seiskaveikkaa eikä suinkaan haamunharmaata, vihreäkin jäi vähän virheelliseksi, mutta en vaan ehtinyt parempaan. Se on sitä kirkkaan vihreetä Seiskaveikkaa. Lupaan jatkossa paneutua hiukan enemmän myös tekeleideni ilmeisiin, jos vielä kerran hahmoja erehdyn tekemään. Ei se voi olla niin vaikeeta. Tai sit on.

Valmisteilla on ainakin keeppi Malibusta, pussukkalaukku Tennesseestä ja aikeissa niin pitsinen villahuivi kuin pitkähkö neuletakki ensi syksyn ja talven kylmille. Jälkimmäisen kanssa tarvitsisin vähän vinkkejä.

Tahdon siis pitkän neuletakin, jossa ei tarvitse olla vyötä. Semmoinen puolipitkä oikeastaan piisaa, olenhan itsekin vain puolipitkä, ehheh. Seiskaveikasta minulla on ihan kivoja värejä, myös raidakkaita, mutta voisi se lanka olla ihan jotain muutakin. Mallissa ei saisi olla palmikoita eikä oikein reikiäkään, ainakaan paljoa. Semmoinen aika yksinkertainen, mutta voisi siinä olla jokin kiva juju. Jonkinlainen kaulus pitää olla ja ei mikään möhkälemallinen, a-linjat suljetaan pois myös. Eikä huppua. Kietaisumalli voisi ehkä mennä. Mieluiten raglanhihoilla eli neuleesta on tällä kertaa kyse, ei virkkuuhommista. Mistähän tämän unelmissani hämärästi siintävän mallin löytäisin? Ohjeen pitää olla myös suomeksi, sillä en juuri nyt halua kaiken kiireen keskellä alkaa opetelemaan vieraskielistä alan sanastoa. Yritin googlia tänne jotain suuntaa antavia kuvia, mutta en oikein löytänyt tähän hätään. 

Villahuivia kokeilin jo aloitellakin ruskeasta Seiskaveikasta, mutta neuloin mallin ihan väärin ja jouduin purkamaan, yhyy.