Heti alan kehuskella, kun joku erehtyy mainitsemaan. =) Ihana ihana Virkku ojensi minulle Voimanapin. Kiitos ja kumarrus. Ja haban heilautus. X-D

897472.jpg

"The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don't limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship"

Nyt en sit saa millään tätä tekstin vinotusta pois päältä. Olkoon. Jatketaan.

Käsityöblogistan on kyllä hieno paikka. Moneen hauskaan ja taitavaan ihmiseen olen minäkin täällä törmännyt ja paljon vinkkejä saanut. Näiden blogien innoittamana huomaa itsekin tarttuvan toimeen hieman useammin kuin aikana ennen syvää sukellustani tähän puoleen käsityömaailmaa. Toisinaan minuakin vaivaa ujouden puuska enkä saa sanaa suustani, kiire ja väsykin kiusaa. Täten tunnustankin nappia ojennellen käyväni ainakin mukavan ja inspiroivan Möhönasun blogissa. Tartteekin käydä heti tunnustamassa ihan paikan päällä. =)

Ai nii. En sit tosiaan muistanu napata kuvaa valmiista ruskasukista, mutta aloitin uudet. Otan sitten niistä kuvan. Tässä välissä tein puolivahingossa lämmikkeen kylmenevien päivien varalle, valmistui parissa illassa jopa minulta.

900016.jpg

Malli Novita Syksy 2007 nro 27

Lanka Novita Teddy      Puikot nro 7

Malli on alunperin Kuuralle suunniteltu, mutta minulla oli Teddyä varastossa ja siitä halusin jotain lämmintä ylleni. Hyvin toimi, sama määrä meni lankaa kuin mitä Kuuralle oli ennustettu. Nyörin keksin lisätä itse, koska liivi osottautui mun päällä vähän liian roikoksi. Nyörin voi vaihtaa, samoin kuin nyöritystyylin, pujottelee vaan vaikka hakaneulan kanssa miten tykkää. Oranssi sattui houkuttamaan tänään, huomenna ehkä omenanvihreä, itsenäisyyspäivänä valkoinen (hahaah) ja voihan tuohon laittaa liivin värisenkin. Alunperin meinasin rapuvirkata jollain värillä reunat tai ehkä tehdä vyön tai laittaa kukan tai... Voihan näitä tehdä myöhemminki, kukanki voi tehdä irrotettavaa mallia. Älkää huomatko rekvisiitan paidan ryppyisyyttä. Sitä paitsi paita on oikeasti kokonaan valkoinen, se nyt vain otti taustoista punertavaa väriä. Kuvaussihteeri saa paikan.