Aina vaan löytyy näitä keskeneräisiä käsitöitä, joita saatella loppuun. Tuli kiire saada nallehaalari valmiiksi ennen kuin haalarikelit vallan loppuvat ja karhunpoikanenkin kasvaa isomman turkin mittaan. Yhä puuttuu toiset kuusi nappia, mutta koska ovat vain koristeita en pitänyt tarpeellisena tuskailla niitäkin samaa kyytiä. Nallellakin oli jo kiire nukkumaan.

501702.jpg

Lanka Novita Teddy Puikot 8 Koukku 8

Malli Suuri Käsityö 10 / 2005

Värivalinnat ovat nämä, koska näitä nyt sattui olemaan sopiva erä valmiiksi kaapissa. Puikot olisi minun käsialalla voinut olla pari numeroa pienemmätkin, sillä kaseilla tuli tarkoitettua isompi koko. Hyvä kuiten näin, jos kerran meni valmistuminen näin myöhäiseen. Napitusohje oli SK:lla tosi huono, siksi kai tämä minulla näin kestikin. Napit ostin valmiina ja lenkitkin tein ohjetta lyhyempinä ja arvailin mihin ne laitetaan. En ommellut lenkkejä, vaan virkkasin ketjuna eli joka lenkistä siirryin seuraavaan piilosilmukoilla tuolla nappilistan takana reunassa. En edes yritä ottaa siitä kuvaa, sillä ei se siinä minun taidoilla näkyisi kuitenkaan.

Sit probleema, apuuva: Leuan alla olevaa kiristysnauhaa jäin vähän miettimään, sillä tuohan voi vaikka joutua kaverin suuhun, ei hyvä. Oisko vinkkejä miten tuosta saisi turvallisemman..? Nyt siinä on siis semmoinen Teddy-langoista punottu nyöri, joka vaan solmitaan.

EDIT: Kävin lisäämässä puikot... neulottuhan tämä oli pääsääntöisesti. Korvat ja napinlävet vaan virkattiin.