Viimeistelyjä vaille, virkkausosa valmis eli voinen esitellä tämän kauan ufona leijalleen Kesäkassini. Niin, tämäkin oli tosiaan tarkoitus saattaa valmiiksi jo Virkkausringin Kesäkassitempaukseen, mutta tänne asti venyi. Kiitos kuuluu silti tuolle tempaukselle, koska ilman sitä en olisi edes tässä. ;-)

847048.jpg

Malli Koukussa: Jana Stone s. 164

Lanka Novitan Malibu   Koukku 4

Kuva voisi olla tarkempikin, oikeasti pinta näkyy kauniina. Raidoitin kassin omin päin, mallissa se on yksivärinen. Olkahihnaan tein pari silmukkaa enemmän ja pituuttakin lisäsin. Pohjan tein ohjeen alareunaan virkaten, mutta suosittelen tekemään sen ensimmäiseksi ja jatkamaan laukun suoraan siitä. Ihan turhaa säätöä vaati, sillä jostain syystä minulla oli pari silmukkaa enemmän virkattavana. Toisin sanoen siis virkkaisin pohjan aloitusketjuun kahtapuolen virkaten.

Jotenkin olen kuljettanut käsityötarpeistoni mökille. Voihan nenä. On täällä lankaa, mutta just ne ei nyt sytytä ja milläs mä niitä tekisin. Koukkuja ostin jo jokusen, mutta vääränlaisia näille langoille. Mallejakin pitäisi kaivaa netistä ja tulostin takkuilee. Paha pattitilanne.