Herttinen, sain kuvia ulos kameralta. Olen jopa saanut jotain valmistakin aikaiseksi niin kehtaa päivittää tätä blogiakin välillä. Suoraan asiaan ---> Tässä kokeilujani Kotiväestä, joka kotiutui meille Virkun yksistä arpajaisista ajat sitten. Kiitos ystäväiseni! Tykästyin lankaan.

742556.jpg

En muista tähän hätään, mistä mallit ovat. Varmaanki Novitaa. Eka palasta en tykänny, liian väljää. Toisesta voisin tehdäkin jotain, ehkä vyön. Sitten alkoi tapahtua kummia. Erehdyin linjauksistani ja virkkasin liinan, se on jopa käytössä. Outoa, en ole yhtään liinatyyppiä, mutta tästä tykkään. Tuleeko musta nyt mummo ennen aikojaan ja ilman lapsenlapsia?? Apua.

742562.jpg

Mut eiks ookki nätti just tossa ja tolleen? Ehkä se saa muuttaa kesän päätteeksi mökiltä kotiinki. Ehkä.

742577.jpg

Olen myöskin sekaantunut Virkkausringin KesäKassiTempaukseen, jonne ylpeänä esitän eka ehdokkaaksi tätä uusimman Modan ihanaa Tennesee-tekelettäni. Kunhan löydän tunnukseni Bloggeriin, ja ehkä muistan kuinka siellä toimitaan. Mutku tahdon niin kovasti kuulua kerhoon niin kai sen vaivan näkee. Nii se kassi, tässä:

742570.jpg

 

Ihana pussukka roikotettavaksi tuossa ranteen päällä silleen ladylike, hehe. Ja tässä vielä detaljia simpukoista. Että mä tykkään niistä!

742568.jpg

Pari muuta laukkua vielä odottelee valmistumistaan ja sitten yksi kamala keeppi. Siitä tulee kovin suuri enkä ole päättänyt millaisen kauluksen siihen laitan. Ja arvatkaa onko siinä yhessä stetsonissa vieläkään sitä rautalankaa ja viimistä kerrosta. Vielä on kesää jäljellä, sano Mamban Tero. Äyks.

Edit. En saa KKT-nappia nätisti paikalleen, tuun siirtään sen joku toinen kerta. Äyks-äyks.